Extinderi Institut Clinic Fundeni

  • r1
  • r2
  • r3
  • r4
  • r5

Descriere:

Se doreste extinderea cladirii A a Institutului Clinic Fundeni cu amenajarea unei receptii pentru pacienti cu sala de asteptare si realizarea unui compartiment de primire urgente.

Zona de receptie pentru pacienti va avea posturi de lucru tip front office ce vor fi in directa legatura cu biroul existent de internari si o sala de asteptare pentru pacientii ce urmeaza a fi redistribuiti catre diferite sectii aflate in structura spitalului. Se va amenaja si o zona de grupuri sanitare organizate pe sexe si pentru persoane cu dizabilitati. Din sala de asteptare se va face accesul catre celelalte zone / sectii ale spitalului si catre terasa descoperita.

Compartimentul pentru primire urgente va avea o zona de acces pentru ambulante de unde pacientii sunt preluati catre camera de triaj sau de resuscitare, in functie de gravitatea cazului prezentat de pacient. Camera de primire / triaj va fi un spatiu special amenajat, destinat triajului pacientilor sositi cu ambulanta in vederea stabilirii prioritatii din punct de vedere clinic si repartizarii la locul de tratament potrivit starii lor clinice. Camera de resuscitare este destinata acordarii asistentei medicale de urgenta a pacientilor aflati in stare critica cu functii vitale instabile, avand nevoie de interventie imediata.